Choď na obsah Choď na menu

Cylindrické vložky

 

1581963594-70s-knoflik.jpg       

 

Cylindrické vložky dodávame v týchto prevedeniach:

1.) v polovičnom aj s polohovateľným zubom (napr.: pre ovládanie elektrických spínacích skriniek, vstupných dverí a garážových brán)

2.) v štandardnom aj predĺženom obojstrannom prevedení

3.) v modulárnom zosílenom prevedení

4.) vatypickom - predĺženom prevedení, skladom rozmery do 240 mm v 4. bezpečnostnej triede.

Na žiadosť zákazníka je možné doplniť cylindrickú vložku o prestupovú spojku, či olivku. Za relatívne malý prípaltok zabránite nepríjemnému zabuchnutiu dverí so založeným kľúčom  v cyl. vložke. V takomto prípade druhým kľúčom z protistrany ľahko odomknete dvere a ušetríte nemalé financie za servisný výjazd k núdzovému otvoreniu dverí. Jedinou podmienkou je, aby bol druhý kľúč dostupný napríklad u iného člena domácnosti.

Cylindrické vložky je možné dodať zjednotené do systému spoločného uzáveru - SU alebo v systéme generálneho a hlavného kľúča  - SGHK v bezpečnostných triedach 3 alebo 4.

Za bezpečnostné cylindrické vložky možno považovať len tie, ku ktorým ste obdržali identifikačnú alebo bezpečnostnú kartu s kódom uzáveru. Preto Vám odporúčame pri výbere cyl. vložky zvoliť renomovaného výrobcu.

Obzvlášť Vám odporúčame vymeniť cylindrické vložky v nových vstupných (aj bezpečnostných) dverách. Získate tak 100% garanciu, že:

  • nikto nemá od Vašich nových dverí kľúč
  • nemáte vo dverách obyčajnú stavebnú "no name" vložku najčastejšie pôvodom z Ázie
  • nemáte vo dverách mechanicky vratne preprogramovateľnú cyl. vložku, ktorá by mohla umožniť vstup nepovolanej osoby bez Vášho vedomia.