Choď na obsah Choď na menu

SMARTAIR

smartair.jpg

Užívateľsky komfortný systém kontroly prístupu firmy Mul-T-Lock prenáša vaše zabezpečenie na celkom novú úroveň a to s veľmi malou námahou. Bezdrôtový systém SMARTair™ sa vyznačuje extra jednoduchou inštaláciou. Všetko čo je potrebné urobiť, je namontovať SMARTair™ priamo na existujúci mechanický zámok - žiadne zapojovanie nie je potrebné.

Hodí sa takmer pre akýkoľvek typ zámku, aj akýkoľvek typ prístupového bodu, vr. sklenených dverí, interiérových dverí, núdzových východov s panikovými hrazdami.

Po inštalácii vás SMARTair ™ ochráni vďaka modernej kontrole prístupu, ktorá sa jednoducho programuje a používá. Medzi jeho funkcie patrí autorizácia, časové plány, záznamy udalostí, okamžitá deaktivace stratenej alebo ukradnutej karty a ešte o mnoho viac.

Univerzálny systém SMARTair™ je k dispozícii v niekoľkých verziách, medzi najobľúbenejšie patria:

 

Offline systém

Bez potreby pripojenia k PC, správu prístupu zaisťuje s pomocou prenosného programátora a kódovaných, bezkontaktných kariet.


SMARTair™ Update-on-Card

Rozširuje Offline systém SMARTair o novátorskú funkciu Update-on-Card (Aktualizácie na karte), ktorá umožňuje realizovať správu systému vysielaním aktualizácií prostredníctvom kariet užívateľov..


SMARTair™ Standalone

Základná verzia systému SMARTair™ spravuje prístup k jediným dverám. Nepotrebuje žiadn software alebo programovacie zariadenie, používá uživateľsky prívetivú programovaciu kartu k aktivácii alebo deaktivácii elektronických prístupových kariet.

 

Materiály na stiahnutie:

SmartAir brožúra č.1

SmartAir brožúra č.2

SmartAir brožúra č.3